Verkoop

Computers/laptops

U kan bij ons terecht voor de aanschaf van zowel desktop computers als laptops. We gaan steeds bekijken waarvoor u de computer of laptop zal gebruiken zodat we deze perfect op uw wensen kunnen afstemmen. Zo zal een computer om spelletjes mee te spelen een heel andere configuratie vereisen dan een computers die enkel moet dienen om wat te mailen en te surfen.
Desktops kunnen zowel volledig door ons samengesteld worden met afzonderlijke componenten (volledig aangepast aan uw wensen/noden) als voorgemonteerde van verschillende merken zoals HP, Acer, …
Laptops kunnen wij u aanbieden van de meeste merken (HP, ACER, ASUS, Toshiba, Sony, …) in de meeste formaten. Deze gaan van 11 tot 17.3 inch.

Tablets

Tablets, het nieuwste gadget dat in elke huiskamer te vinden valt, kunnen we u ook aanbieden. Wij verdelen zowel de bekenden merken (apple, samsung, asus, …) als de minder bekende. Zo kunnen wij een groot aantal chinese tablets leveren, deze hebben als voordeel dat ze vaak de specificaties hebben van de toptoestellen van bijv. samsung voor slechts een fractie van de prijs. Neem gerust contact op voor meer info.

Printers en Inkt

Voor printers en inkt bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden de meest gangbare merken aan (hp, canon, epson, …) maar aanzien brother als ons “huismerk” aangezien wij deze prijs/kwaliteit de beste op de markt vinden.
Inkt cartridges en toners kan u bij ons steeds verkrijgen, dit zowel van de officiële merkproducten als van het goedkopere Mysupplies. Neem gerust contact op voor concrete prijzen.

Software en ander toebehoren

Ook voor software zoals Windows, office en antivirusprogramma’s kan u steeds bij ons terecht, indien gewenst met installatie en configuratie.
Alle andere randapparatuur zoals toetsenborden, muizen, externe harde schijven, uitbreidingskaarten, netwerkapparatuur en nog zoveel meer zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

 

Prijzen zijn steeds op aanvraag. Wij verkiezen geen grote voorraad in te slaan zodat we steeds de nieuwste technologiën kunnen aanbieden tegen de beste prijzen van het moment.